lördag 29 januari 2011

Inspiration tack?

Vi fick en massa fina julklappar av alla möjliga. En av julklapparna var denna förvaringsmöblen (nej, jag kommer inte på ett bättre namn) som vi fick av svärföräldrarna:


 Kommer från Muuto och bara älskar den. Har kikat på den flera gånger när vi hälsat på svärmor på jobb och nu står den så fint här hemma. Dock behöver jag lite inspiration. I julas hamnade en och annan tomte där + en röd filt.. Nu har vi lite tidningar men vill gärna fylla lite fler cirklar med roliga saker.
Men med vad?
En grön filt ska införskaffas på IKEA imorgon för att få in lite vårkänsla, men sen då?  Det är där ni kommer in i bilden, vad ska hamna i alla cirklar? Alla behöver såklart inte vara fyllda med saker, men ett par i alla fall.

Det enda som fyller upp än så länge, "Vi i Villa" och "Buffé" tidningar.

1 kommentar:

  1. Den hade ju varit klockren att ha i en hall! Tänk att få stoppa in vantar, halsdukar och allt annat krimskrams som har en tendens att hamna överallt...

    Men filt/filtar tycker jag är en bra idé. Behöver man alltid ha i närheten. Fan, jag var dålig på att på komma på grejor... Skriker till om det dyker upp nåt! :)

    SvaraRadera